Каква ще е 2013 година според астролози и китайския хороскоп

Създавайте семейства, рискувайте и бъдете почтени в бизнеса

Хороскоп 2013 от АленаСпоред Алена – година на любовта

Според Алена, 2013-а е подвластна на вибрация 6 и на Венера – планетата на Любовта, на обичта между хората, на брака и семейството, на благотворителността, на стремежа към хармония в отношенията. Венера ни помага да разберем в каква социална, икономическа и политическа среда ще живеем, за да осъществяваме целите си без проблеми, а също и за да се чувстваме добре, да не сме конфликтни и да не си печелим неприятели. 2013-а ще е отлична за бизнеса, но само ако работи коректно.

В мига, в който компании решат да трупат лесни пари заради влиянието на годината на Змията (съгласно източния хороскоп) бързо ще бъдат наказани със загуби или с провал, предупреждава известната астроложка. Успехът ще е с всички, които се занимават с проучвателна дейност, за учителите, политиците и мениджърите. Това обаче не значи регрес  в други сектори.

Още нещо: годината на Венера е идеална за създаване на семейство за всички, които не се женят по сметка или друг интерес.

Хороскоп 2013 от Светла БалтоваД-р Светла Балтова – 2013 г. е на успешния риск

Пловдивският астролог  д-р Светла Балтова смята, че Новата година предвещава успех за всеки, който рискува да промени работното си място или да започне нов бизнес. Съчетанието на Уран и Плутон. Уран е планетата на изобретателите, на новаторството. През 2013 г. влиянието на тази планета ще е градивно и предвещава подкрепа. Но дори и да не успеете в новата стъпка, която правите, пак ще я приключите с дивиденти, защото опитът, който ще натрупате, ще ви е от полза, успокоява д-р Балтова.

От началото на юли ще ни оказва влияние друго планетно съчетание – когато Юпитер и Плутон застават от двете страни на една ос – оста Рак – Козирог. По-точно казано, Юпитер влиза в знака Рак, а Плутон си е в знака Козирог. Това противостояние ще бъде особено силно през целия август, уточнява астроложката. В този случай ще преобладава водният елемент, представен от Юпитер и Марс в Рак и подкрепени от Сатурн в Скорпион. Това ме кара да мисля, че по един или друг начин ще бъде провокирано усещането на хората за едно семейство. Това е най-висшата характеристика на Рак – че всички сме деца на майката Земя. Юпитер в Рак дава силно чувство за състрадание, за емпатия, за щедрост и благородство. Докато Плутон в Козирог е по-студен и строг. Смятам, че енергиите на Юпитер в Рак ще се противопоставят на студенината, на формалността в общуването. Изобщо на всичко, което се крепи върху формални взаимоотношения. Ще има условия хората да бъдат много по-съпричастни един към друг, според Светла Балтова.

Черната водна змия харесва мъдрите

2013 хороскоп по китайския календарВ китайският хороскоп пък 2013-а е година на змията, по-точно на черната Водна Змия. Годината под знака на змията предвещава успех в интелектуалната дейност, мъдри решения и правилни действия.

На изток Змиите се считат не само за мъдри, но и за красиви, и често ги сравняват с жените. Според китайския календар, годината на Водната Змия, или годината на Черната Змия ще дойде на 10.02.2013 г. и ще продължи до 31.01.2014 г. Основният символ на годината – на Черната Водна Змия – са колебливостта и нестабилността. През тази година ще се наложи внимателно се да обмислят всички решения – Змията символизира мъдростта и обича хората, които разсъждават.

Най-успешна ще бъде годината за хора, които се занимават с умствена дейност, учени, анализатори, учители, политици и т.н. По-труден ще бъде животът на хора с активна гражданска позиция, при които всеки ден кипи енергична дейност. Не забравяйте, че стопанката на годината е разсъдлива, а не прибързана, но тя е способна и на резки движения. Хороскопът за 2013 г. на Змията предразполага към качествено и философско развитие на личността. Основното нещо през годината на Змията е да изберете правилната тактика.

Змията води аскетично съществуване, затова тя не обича тези, които харчат напразно.

Змията е студена и пресметлива, затова не очаквайте през нейната година бурни, любовни страсти, но пък годината на Змията дава шанс да срещнем сродна душа веднъж и завинаги, за цял живот, а също така и узаконяване на отношенията. Тези, които лекомислено се отнасят към връзките, Змията няма да ги толерира. Ако вие срещнете своя съпруг/съпруга в годината на Змията, то заедно със сериозните намерения, ви очакват красиви романтични мигове. Годината на Змията благоприятства създаването на трайни съпружески отношения.

Предсказанията на Ванга за 2013Предсказанията на Ванга

„Очаквайте промени към добро”, Религиите ще се обединят, мирът ще се установи на земята, хората ще разберат духовния свят… няма да има потоп, предстоят ни мир и благоденствие.

Ванга предсказва идването на Второто пришествие „…това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал.” „Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата“. Ванга добавя, „Христос  отново ще дойде на Земята… определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос“.

Последното доказателство за истинността на нейните видения се появило съвсем наскоро. Информацията, че към 2018-а година се проектира добив на енергия хелий-3 в Космоса, е още топла новина в наши дни, която обаче била известна на Ванга още през 1960-а година. „През 2018 година влаковете ще полетят, задвижвани от слънцето. Добивът на нефт ще се прекрати и Земята ще почива“, заявила тя преди 46 години.

1 Comment

    Leave a Comment