Над 500 изложители се включват ноември в голямото хранително изложение на Интер Експо Център

Билетите за посещение на Международните хранителни изложения в София са в продажба

Само 2 минути, няколко клика и минимални усилия отнема онлайн покупката на билет за посещение за наближаващите Международни хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД&ДРИНК и Wine&Spirits Show „Това е постигнато чрез усъвършенстваната онлайн платформа www.food-exhibitions.bg“, споделят организаторите на формата от Интер Експо Център, който от 13 до 16 ноември ще превърне София в център за хранително-вкусовия сектор от региона на Балканите и Източна Европа.

На 16 000кв.м. в международния изложбен и конгресен център Интер Експо Център над 500 български и чуждестранни изложители ще представят хиляди продукти от 800 бранда. С щандове ще се включат компании от Европа, Азия и Северна Америка. Сред държавите, от които има участници, са България, Германия, Италия, Испания, Чехия, Полша, Румъния, Украйна, Турция, Гърция, САЩ, Япония, Виетнам. „Още във фазата на подготовката отбелязахме отчетлив ръст в интереса“, споделят организаторите. И отбелязват, че на последното издание са присъствали над 20 000 посетители от 30 държави.

Вратите на международните изложения в Интер Експо Център ще са отворени за посетителите от 10.00 до 18.30ч. между 13 и 15 ноември, а на 16 ноември–до 16.00ч.

Leave a Comment