АгроПловдив.БГ стана на година

рожден ден - 1 годинаАгроПловдив.БГ празнува първия си рожден ден днес. Преди година в ранния следобед на Андреевден електронният вестник се появи в мрежата и не повече от 10 човека знаеха това. Днес вече Google.com/analytics отчита, че през тези 365 дни сайтът е посещаван почти 170 000 пъти и е харесан от 1001 Фейсбук приятели. Тази публикация пък е 2882. Прави сте, сайтът е малък, но той все пак е само на година! И въпреки че е невръстен, се стреми с всички сили да излезе от матрицата, от този информационен бульон, в който всеки заимства от някого по нещо и така оформя профила и анфаса си. Надявам се, че този стремеж към ясна идентичност му е генетично заложен. Но, ще видим. АгроПловдив е само на година и засега очите са му сини, косата му е зелена и той иска да тича.

Благодаря на всички приятели, които помагаха през тази интересна година! Радвам се, че ви има, да сте живи и здрави!

Благодаря на приятелите, които гледат със симпатия на АгроПловдив! С тях той расте в комфорта на добронамерен уют.

Благодаря на читателите, които търсят различното в АгроПловдив и затова го посещават! Няма да останат излъгани!

Надя Петрова

 

2 Comments

  1. Добринка каза:

    ЧРД, АгроПловдив. Пожелавам ви още много читатели и още много отпразнувани рождени дни. На екипа – да сте здрави и все така оригинални

  2. тони каза:

    ЧРД! Само така напред и горе! Пожелавам ти успех! Да се радваш, да раздаваш и да не преставаш да мислиш все така позитивно!

Leave a Comment