Пазарът, билките и Швейцария в топ 10 на АгроПловдив

Кой теми спечелиха най-голям интерес в електронния вестник

тържище Родопи-95Кои са горещите теми, заради които читателите на АгроПловдив посещаваха най-често електронния вестник?

Справка в Google analitics показа, че най-силен интерес е привлякла рубриката за цените на едро на тържище „Родопи-95“. Те се публикуват два пъти в седмицата и единствено в АгроПловдив. Тържището избра да споделя пазарната си информация с нас, а ние – с читателите.

Огромен интерес събуди заглавието „По 100 лева на ден от събиране на билки“, както и други публикации, свързани с билките. Предполагахме, че при огромната безработица доста българи ще потърсят прехрана сред природата, но интересът надмина очакванията. В редакцията имаше ежедневни телефонни питания за пунктовете за изкупуване на билки. Читател, който търсеше да пласира исландски мъх, дори ни предложи да развием като странична дейност пласмента на лечебното растение. Най-голям интерес имаше към билките лофант и бъзак.

Растителната защита и практичните съвети в земеделието също бяха сред най-търсените теми в електронния вестник, заедно с цената на земеделската земя и по-точно възможностите за продажбата на наследствените ниви.Швейцария

Неочаквано голям интерес събуди разработката защо Щвейцария е отказала да стане член на Европейския съюз. Читателите бяха силно впечатлени от разказа как в алпийската държава управлява обществото, а не политиците, чрез референдумната система. Впрочем, статията постигна рекорд с над 1400 харесвания.

Нашата аудитория показа жив интерес и към протестите и коментарите на обществената ситуация в страната. Посрещна с възторг и декемврийската новина, че вече имаме първия хипермаркет със 100 процента родни стоки.   

Leave a Comment