Мария и Рачков: Вече не ходим на партита с високомерна публика

Любимият актьор от „Господари на ефира“ пленил Игнатова с sms, с който я поканил на „шилешко“

Димитър Рачков и Мария Игнатова„Кога си най-далече от себе си?“ Този въпрос получи почти еднакъв отговор от Мария Игнатова и Димитър Рачков, които бяха в студиото на Нова телевизия. Мария отговори, че не е себе си, когато играе пред публика, която не харесва. Рачков я допълни. „Когато сме поканени на частни партита и сме пред високомерни хора, които дори не ни слушат. Тогава и отношенията между нас се изострят.“ По тази причина сега Рачков сам избира на кои покани да отговори и кои да отхвърли.

Двамата разказаха набързо как са се харесали. „Бях я поканил на телешко“, сети се Рачков. „Не, на агнешко“, поправи го Мария. След срещата на другия ден тя получила sms от него с въпрос: „Госпожице Игнатова – шилешко?“

„Много неотстъпчив е. Той може да бъде неотстъпчив за всяко нещо, ако е решил“, сподели за Рачков Мария.

Неотразимият Рачков разказа, че онзи ден е прочел в интервю с Николай Николаев (бате Николай) мнението му, че новогодишните програми са халтура. „Аз не мисля, че са халтура. Халтура е отношението ти към работата, а ние сме сериозни.“

После стана дума, че хората често го бъркат с Краси Радков. Веднъж катаджия го спрял и се обърнал към него с „Краси“. Няколко пъти го нарекъл така, а когато се разделяли Рачков му казал, че е Димитър Рачков. „Да не мислиш, че не знам“, засегнал се катаджията.

На тази Нова година Рачков не е успял да чуе поздравлението на президента в 12 без 5. „Защото бях на работа до 12 без 10“, усмихна се той. Кеворкян пък здраво се изложи с грешката, че Рачков е имитирал президента. „Не“, поправи го актьорът. „Закуех се!“, изимитира той Миков.

Мария и Рачков обясниха, че понякога доста си играят с текстовете, докато ги направят смешни. А друг път направо импровизират. Мария Игнатова си пожела двамата да намират повече време да са заедно.

 

 

Leave a Comment