Агнешкото в Пловдив от 13.80 до 24 лв./кг
Агнешкото месо в Пловдив може да се закупи за 13.80 лв./кг, но също така и за 23.99 лв./кг., провери АгроПловдив.
В супермаркети „Слънчеви лъчи“ в район „Южен“ агнешкото е с доказано български произход. Плешката струва 13.80 лв., а агнешкият бут – 14.20 лв. за килограм с ДДС.
Най-високата цена се поддържа в един от най-големите хипермаркети в града. 23.99 лв. с ДДС е цената на прясно охладено агнешко с произход Нова Зеландия, на чиито етикет пише „агнешки бут с кост и джолан“. Пак там българска охладена агнешка четвъртинка се продава за 13.80 до 15.95 лв.
Замразеното великденско месо от внос струва 19.90 за бут с кост и 17.51 за четвъртинка.
Магазин „Стефани“ до Четвътък пазар предлага месото за 14.50 лв. – независимо от вида разфасовка.