До 12 февруари кандидатите за биоизложение в Лондон подават заявления

Снимка на naturalproducts.co.uk

Снимка на naturalproducts.co.uk

Кандидатите да участват в международното изложение на биологични продукти Natural & Organic Products Europe 2016, което ще се проведе на 17 и 18 април в Лондон, трябва да подадат заявление в Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Изложбата е с богата съпътстваща програма от семинари, конкурси, презентации на натурални здравословни продукти, биологични храни, натурална козметика и др., съобщават от ИАНМСП.

Българският щанд на изложението на биологични продукти ще е от 90 квадратни метра. От агенцията поемат 80% от разходите за изложбената площ и цялостното изграждане на конструкцията на националния щанд, националната идентификация и/или склад и складово оборудване;регистрационните и/или медийни такси. В същия процент покриват издръжката за едно работно място (маса, столове, подово покритие, осветление, надпис с името на фирмата), заедно с консумативи (ток, почистване, вода и др.).

Участие в изложбата могат да вземат производители и търговци на натурални и биологични храни и напитки; продукти за красота и SPA; натурални и биологични продукти за дома.

 

Leave a Comment