Избутаха Благоевград, за да вкарат Муса в Областната управа! Вижте как

Новият областен управител на Благоевград не влезе в институцията със сол и хляб, а с кютeци, с които полицаите му проправиха път между протестиращите. Това се вижда от каченото в Ю туб видео от грозната сцена. Като я гледа, на човек му хрумва, че мисията по въдворяването на Муса Палев щеше да е далеч по-лесна, ако му бяха сложили качулка.

Случилото се в Благоевград днес е и гротескно, и отблъскващо. Ако г-н Палев влезе предиобеда с помощта на полицията, утре пак ли МВР трябва да го охранява? Вдругиден? А в по-другия? А дали властите са предвидили полицай пред кабинета му, защото, кой знай! Някой може да нахлуе през отворен прозорец на първия етаж, да хване новия областен за яката и да го изведе навън при поданиците от областта.

В Пловдив поне Венцислав Каймаканов прояви достатъчно разум, за да не се появи днес пред хората, които го чакаха на входа.  но утре те пак ще са там. Заявили са намерението за това съвсем ясно с палатките до входа.

Не може де бъдеш на власт на всяка цена. Липсата на адекватна реакция от страна на правителството създава ситуация, които ни обиждат като нация. Ако г-н Палев може да преглътне тази крайна реакция спрямо него, значи той не става не само за областен управител, а дори за портиер на тази институция.

Вижте видеото!

Leave a Comment