НБА похвали агро администрацията в община Варна

МЗХНационалната биологична асоциация (НБА) изпрати похвално писмо до служебния земеделски министър проф. Христо Бозуков и до ръководителите на областна земеделска дирекция – Варна и земеделската служба на община Варна, за да благодари за работата на служителите.

„Смятаме, че е редно, когато наши членове многократно ни информират за изключително коректно, компетентно и конструктивно отношение на длъжностни лица от структурите на МЗХГ към земеделските стопани, ние в качеството си на браншова организация да укажем необходимото уважение и благодарност към тези лица“, пише асоциацията, визирайки служители от общинска служба „Земеделие“ в община Варна.

„Пожелаваме на всички длъжностни лица, работещи в структурата на Министерство на земеделието храните и горите, да са така всеотдайни, много ведри и да се справят с лекота с трудностите, които стоят пред тях“, казват от асоциацията.

В края на писмото се посочват и конкретни имена, които заслужават похвалата. Това са Даниела Генова – главен експерт и служител от 2003г. насам в ОС „Земеделие“ – Варна и Петко Йорданов – младши експерт и служител от 2015г. в същата служба.

Leave a Comment