Данъчен шеф оглави ДФ „Земеделие“, сменени са и зам.-директорите

Директорът на Разплащателната агенция в Пловдив е в новото ръководство

ДФЗКакто Агро Пловдив видя още на 5 август, изпълнителният директор на фонд „Земеделие“ е освободен. Решение за това е взел Управителният съвет на фонда днес. Аут са и неговите заместници Венцислава Монева, Петя Славчева и д-р Климент Петров.

От днес ДФЗ се оглавява от Георги Тахов. Негови заместници са Ива Иванова, Владислава Казакова, Димитър Горов и Георги Динев. Владислава Казакова от дълги години е директор на Разплащателна агенция в Пловдив, където е работил и настоят служебен министър на земеделието Явор Гечев.

Георги Тахов е доктор по икономика, специалност „Финанси, парично обръщение, кредит и застраховка“, съобщават от ДФ „Земеделие“. Той притежава и магистърски степени по „Счетоводство и контрол“ от ВФСИ „Д. А. Ценов“, Свищов, „Право“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, както и „Стратегическо ръководство и управление на сигурността и обществения ред“ от Академията на МВР. Специализирал е икономика и управление на промишлеността в Германия. Георги Тахов притежава дългогодишен управленски опит в Националната агенция за приходите. Владее немски и английски език.

Leave a Comment