Ким Кардашиян или как можеш да спечелиш от дупето, ако ти сече пипето

Един 30-минутен горещ клип, любовни връзки със звезди и … ето, ражда се знаменитост

Ким Кардашиян днес става на 34 г. С какво е известна ли? Най-вече с дупето си, благодарение на което спечели милиони, защото ѝ сече пипето, казано накратко. Животът на Кардашиян показва как един обичаен за закръглените девойки комплекс, можеш да се превърне в превъзходство.

Ким Кардашиян

 

Родена на 21 октомври 1980 г. в Бевърли Хилс, Калифорния, Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашиян е известна като модел, ТВ риалити звезда, предприемач и знаменитост. Тя е второто от четири деца в семейството на покойния адвокат Робърт Кардашиян и първата му съпруга Крис.

Предучилищна съученичка на Парис Хилтън, тя израства под блясъка и привилегиите на Бевърли Хилс, като получава поглед отблизо върху удоволствията и капаните на Холивуд. Баща ѝ, основателят на Movie Tunes, Inc, музикална и маркетингова компания, е виден адвокат. Робърт Кардашиян умира от рак на хранопровода през октомври 2003 година.

Майката на Кардашиян – Крис, е собственик на детски бутиков магазин. През 1991 г., две години след като се развежда с Робърт, тя се омъжва за олимпийската звезда от 1976 г. Брус Дженър. Двойката има две деца заедно.

Според Кардашиян, детството ѝ въобще не е било звездно. Неделната църква е редовна част от семейния живот, както и очакването за децата Кардашиян, че след като всяко от тях достигне 18-годишна възраст, трябва само да се издържа, а не да разчита на семейното богатство. Докато посещава католическо училище за момичета, Ким работи за компанията на баща си. Когато той умира, корпорацията е оставена на нея, нейните сестри и брат им.

През 2006 г. тя и двете ѝ сестри откриват бутиковия магазин D-A-S-H (получено от фамилното име на семейството) в Калабасас, Калифорния, като магазинът разполага с дрехи на някои от любимите американски дизайнери на сестрите.

Но именно връзката на Ким с R & B певеца Рей Джей, с когото излиза три години, предизвиква най-голямо внимание. В началото на 2007 г., видео на Кардашиян и рапъра в леглото попада в ръцете на Vivid Entertainment, голяма компания за филми за възрастни. Vivid, която плаща 1 милион долара за правата на 30-минутната лента, широко промотира публикуването на видеото, което нарича Ким Кардашиян Суперзвезда. Кардашиян бързо контрира с правни действия, като съди за нахлуване в личния ѝ живот. Но през май 2007 г., три месеца след дебюта на видеото, тя се съгласява на обезщетение от 5 милиона долара.

По това време Ким започва да си проправя път на телевизионния екран с нещо съвсем различно, когато E! Network дебютира ново реалити ТВ сериал, наречен „Keeping up with the Kardashians“.

Шоуто проследява живота на Ким, сестрите ѝ, Кортни и Клои, брат ѝ Робърт Младши,  майка ѝ Крис и втория ѝ баща Брус Дженър, както и двете им дъщери Кендъл и Кайли. В един паметен епизод от първи сезон, Ким обсъжда със семейството си оферта от Playboy да се появи гола в списанието. В крайна сметка Кардашиян решава да го направи.

Това, до известна степен, показва колко далеч е стигнала по отношение на увереността си спрямо собственото си тяло. Ким не винаги е била очарована от извивките си. „Бях свикнала да казвам молитви преди лягане и се молех да спра да се развивам“ казва тя пред Playboy. Това очевидно се е променило. „Човек винаги вижда типичните кльощавите модели, а аз не съм такава и съм горда с това“, заявява тя след снимките.

Оттогава, звездния статус на Ким само се разраства. Жената, която се превръща в най-търсената звезда в Гугъл през 2008 г., става рекламно лице на Bongo Jeans през 2008 година. Тя пуска и няколко модни линии и парфюми.

Като риалити звезда, любовният живот на Кардашиян е обект на силен медиен интерес. Тя е само на 20 години, когато се омъжва за музикалния продуцент Деймън Томас през 2000 г. Бракът им приключва след четири години.

През 2010 г., Кардашиян има бурен романс с про баскетболиста Крис Хъмфрис. Двамата се женят на пищна, предавана по телевизията церемония следващия август пред повече от 400 гости. Но съпружеското блаженство е краткотрайно. Ким подава молба за развод след само 72 дни брак. Хъмфрис иска анулиране вместо това и твърди, че бракът е една измама. През април 2013 г., е обявено, че Кардашиян и Хъмфрис са уредили развода си.

Докато бракоразводното ѝ дело е в ход обаче, в началото на 2012 г., Ким започва връзка с известния рапър Кание Уест (Уест – запад). През декември 2012 г., двойката разкрива, че очаква първото си дете заедно. Тя и Уест приветстват дъщеря на 15 юни 2013 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Няколко дни след раждането на детето, става ясно, че те са решили да кръстят дъщеря си Норт (север).

На 21 октомври 2013 г., Кардашиян и Уест се сгодяват на 33-тия ѝ рожден ден. Двамата склюват брак на 24 май 2014 г., във Форте Белведере – историческа крепост във Флоренция, Италия. Вторият ѝ баща, Брус Дженър, я отвежда до олтара докато известният оперен певец Андреа Бочели пее “ Con te Partiro“.

 

Leave a Comment