Семинар днес: Как да представим успешен проект по мерки 4.1 и 4.2

семинарДнес в 10:00 часа в хотел „Империал“ в Пловдив започва семинарът „Зад кулисите на европейското финансиране“, организиран от Българската асоциация на бенефициентите по европейски проекти (БАБЕП) и консултантската компания Novek. Участието на земеделските стопани във форума е безплатно. Във фокуса на семинара ще е предстоящото второ отваряне на мерките 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства“ и 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“ от Програма за развитие на селски райони 2014-2020г.

Лектори ще бъдат както консултанти с опит, така и експерти от Министерството на земеделието и храните, представители на банка, застрахователна компания, дистрибутори на земеделска техника и оборудване на животновъдни ферми.

Консултантите ще разкрият особености в наредбите по двете мерки, които могат да превърнат един проект в приемлив за класиране и печеливш. Ще се дискутират конкретни казуси, а всеки присъстващ ще има възможност да зададе въпросите, които го вълнуват. В програмата са предвидени дискусионни панели, срещи, разговори.

Семинарът ще продължи до 17 часа, след което е предвиден „работен“ коктейл.

 

 

 

Leave a Comment