Вторият „Здрач“ се е запътил към „Златната малинка“

„Здрач: Зазоряване – част 2“ се харесва на феновете

Феновете на филма „Здрач: Зазоряване – Част 2“ може да си падат по него, но за критиците лентата е пълен провал. За момента продукцията печели най-много точки в отрицателната на Оскарите класация „Златната малинка“. Въпреки, че вампирската книга може да заеме едно от челните места в подредбата на най-добрите любовни истории, филмовият състав определено се е провалил, според  разбирачите. Кристен Стюарт и Робърт Патинсън, които са двойка и в живота, събраха най-много отрицателен вот като главни герои. Лентата на режисьора Бил Кондън участва общо с номинации в 11 категории, сред които тези за най-лош филм, най-лош сценарий и най-лош римейк или продължение.

След „Здрач“, фаворит за приза е комедията „Браво, момчето ми!“ с участието на Адам Сандлър. Тя ще се бори за статуетка в осем категории, съобщават в  сайта Тялото.

Риана много се надява да влезе и в света на киното и вече дебютира с роля в лентата „Боен кораб“.

Риана е провал

Играта ѝ обаче не е оценена по достойнство. Дамата е номинирана за най-лоша поддържаща актриса , а самата лента е със седем номинации. В същата категория тя ще се конкурира с Джесика Бийл („Зов за завръщане“) и Дженифър Лопес („Очаквай неочакваното“).

За най-лоша актриса изборът ще бъде между Катрин Хейгъл за участието ѝ в „Ловец на глави“, Мила Йовович („Заразно зло: Възмездие“), Тейлър Пери („Мадеа и програмата за защита на свидетели“), Кристен Стюарт („Здрач: Зазоряване – Част 2“ и „Снежанка и ловецът“) и Барбара Стрейзънд („Гузен негонен“).

Никалъс Кейдж не се хареса на критиците

А за най-лош актьор номинирани са Никълъс Кейдж за „Призрачен ездач 2“ и „В търсене на справедливост“, Еди Мърфи за „Хиляда думи“, Робърт Патинсън за „Здрач: Зазоряване – част 2“, Тейлър Пери за „Детектив Алекс Крос“ и „Добри дела“ и Адам Сандлър за „Браво, момчето ми!“.

Leave a Comment