Албена Денкова се натъжава, когато чете новините от България

Албена Денкова„Все по-тъжно и тъжно ми става като гледам новините“, призна от софийското летище докато чакаше полета за Москва световната ни шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова. Тя даде кратко интервю на Сашо Диков, което бе излъчено тази вечер по Нова телевизия. Албена разказа, че когато е в Москва и отвори сутринта някой български сайт, за да прочете новините, се отчайва. Не може дребните политически интриги да са най-важните новини за България, възкликна успешната ни състезателка. Политическата класа мисли само за себе си, а има толкова важни неща, които трябва да се подобрят – образование, наука, култура и всичко, което повдига духа. „Все по-малко надежда имам за България“, призна кънкьорката.

Албена, Максим Стависки и синът им Дани, който на 30 януари навърши 3 години, живеят през зимата и повечето време в Москва, а в България идват през лятото. И двамата имат професионални ангажименти, свързани с фигурното пързаляне. За последно, те са участвали в руския вариант на Денсинг старс, в което са партнирали на руски актьори, музикални изпълнители, водещи.

Тя отхвърли всички клюки за Максим, а и за себе си, че си изневеряват и че в отношенията им е настъпил разрив. „Всичко останало е плод на фантазията на жълти медии“, възрази на клюките с усмивка Албена. „Не мога да кажа, че сме си омръзнали.“

Когато стана дума за сина им Дани, двукратната ни световна шампионка, се оживи. „В момента, в който забременях, всички облаци се махнаха и напред имаше само слънце.“ Призна, че е много щастлива и че никога не е очаквала толкова силно да я промени майчинството. „Вярно е, че при мен нещата идват малко късно, но важното е, че идват“, чаровно добави Албена.

Изненадващо, златното момиче каза, че никога не е имала достатъчно самочувствие и винаги е неуверена в себе си. Но добави, че това, може би, е за добро.

1 Comment

  1. Kim Halyard каза:

    На вниманието,

    Ким инвестиции ООД предлага заеми на частни лица и сътрудничат органи се нуждаят от кредити. Ние предлагаме както за бизнес, така и за лице заеми. Ако имате нужда от заем свържете се с нас днес

    Вашият искрено

    Г-н Ким
    Ким инвестиции ЕООД / главен изпълнителен директор

Leave a Comment