Подаръците на Симона, Гергана и Крисия за свети Валентин (видео)

Финалът ще е идния петък с песен за България. Шоуто мисли как да продължи участието им докато на г-н Андреев му поникне брада

(обновена)

Симона, Крисия, Гергана Още от първата минута на „Шоуто на Слави“ тази вечер стана ясно, че конкурсът за сценична партньорка на г-н Андреев не е непосредствено пред финала, а малко по-надалеч. Както водещият отбеляза, „докато изберем партньорка на епохалния г-н Андреев, може и брада да му поникне.“ Някой може да се е ядосал на поредното отлагане, но не и публиката, за която продължава да е истинско удоволствие да слуша и гледа трите чаровни момичета Симона, Гергана и Крисия с дарба от небето или от природата. Кой да ти каже?

Накрая на шоуто стана ясно, че все пак финал ще има и той ще е идната седмица в петък.

Първа тази вечер пя Симона Иванова (8 г.). Между другото камерата показа в публиката група, която държеше плакат, че подкрепя детето от Свищов. Симона избра да изпълни „Герой“ на Марая Кери. „Защо точно тази песен“, попита любознателно Слави. „Защото искам да пея като нея“, отвърна Симона с една от най-чаровните от чаровните си усмивки. Ако изпълнението може да се сравни с нещо, то ще е с изиграване като за златен медал на съчетание с лента от художествената гимнастика. „Това е изумително! Не знам какво да кажа“, призна си сценаристът Станев. А сценаристът Сиромахов се изрази по-дълбоко: „Симона иска да пее като Марая Кери, но вероятно хиляди искат да пеят като Симона.“

Гергана  Тодорова (10 г.) си бе харесала „Ню Йорк“ на Франк Синатра. Преди това трябваше да чуе един виц, а след това и един спомен за изпълнение на Ку-Ку бенд и Солтарийски в Ню Йорк. Гергана е просто боец. Въпреки напрежението, изслуша с усмивка каквото имаха да си кажат музикантите, след което запя трудната песен. Докато я пееше, сякаш я опитомяваше. След като си тръгна, Евгени Димитров поясни за публиката, че „Ню Йорк“ е особена за това, че при нея е важна импровизацията. „На всички репетиции песента звучеше по различен начин. Всеки един акорд всеки път звучи по различен начин. За изпълнителя е трудно да се намести. Гергана се справи великолепно“, даде най-високата оценка Маестрото. Цветан Недялко го допълни с констатацията, че изпълнението е било много по-различно от оригиналното, било е на Гергана и в никакъв случай не е по-лошо от оригинала.

Крисия Тодорова (9 г.) се появи в артистичен костюм, за който получи комплиментите на водещия. Тя бе избрала „Какво е любовта“ на Форинър, но във варианта, в която я пее Тина Арина. Момичето се справи великолепно с високите тонове и гласът ѝ издържа на максималната сила, която изискваше песента. „Крисия направо ме разби“, каза „оригинално“ водещият, когато малката изпълнителка напусна сцената. Станев заяви в градация: „Невероятна песен! Невероятен аранжимент! Невероятна Крисия!“ Евгени Димитров изрази мнение, че с тази песен, в изпълнение на момичето от Разград, шоуто е направило „невероятен“ подарък на публиката за свети Валентин.

После трите момичета бяха извикани при водещия. Той се обърна много мило и искрено към тях: „Накарахте ме да изживея изключителни моменти – и аз, и моите колеги.“ Слави каза, че много мисли какво да направи така че момичетата да продължат да радват всички, които ги гледат. Така че да не свърши всичко идния петък. Така че зрителите да продължат да се чувстват горди, че са българи, докато ги слушат. „Приемам ви като професионалисти“, продължи Слави. След което ги запозна със следващите им задачи.

В четвъртък те трябва да пеят заедно с друг популярен изпълнител. „Всички, на които се обадихме, с радост и веднага приеха“, вметна водещият. И обяви, че Крисия ще е в дует с Орлин Горанов, Гергана – с Нели Рангелова, а Симона – с Миро. Те могат да изпълнят песен от репертоара на съответния певец, но може да изберат и нещо друго.

В петък пък момичетата имат задача да пеят за България.

Представянето на Симона виж на видео от „Шоуто на Слави“ тук

 

1 Comment

  1. Свилена дечева каза:

    Най-накрая статия с добри думи за всяко едно дете. Благодаря ви!

Leave a Comment