Систива – първият фунгицид за третиране на семена срещу болести през вегетацията

Продуктът на БАСФ няма аналог

ечемик, Систива – БАСФАко сте от фермерите, които държат да прилагат на практика най-високите научни достижения, запознайте се със Систива – последната иновация на БАСФ за дълготрайна растителна защита в ечемик. С него прогресът в науката работи изцяло за вас и вашите добиви.

Продукт без аналог, фунгицидът стимулира кореновата система и подобрява физиологията на растенията, което ги прави по-силни и жизнени. В допълнение Систива допринася за  по-дружното им поникване.

Заради широкия спектър на действие и изключителната мобилност на активното вещество продуктът предпазва растенията по време на вегетация, включително и от трудни за контрол болести като ринхоспориум, мрежести петна и др. Така вашите посеви са максимално защитени и през есента, и през пролетта. Освен това фунгицидът контролира успешно и инфекциите, пренасяни със семената и в почвата.

Прилагайте Систива директно върху семената, подобно на продуктите за обеззаразяване на семена,

Другото предимство на Систива, което прави фунгицида едновременно иновативен и ефективен, е начинът на приложение – без пръскане, подобно на продуктите за обеззаразяване на семена.

За успешно есенно или ранно пролетно фунгицидно третиране, изберете Систива на БАСФ.

Прочети още: БАСФ представи пред фермери иновативен фунгицид и четири промоции

 

Leave a Comment