Днес се открива голямото изложение за храни в Интер Експо Център – София

сирене, изложение Светът на млякото в Интер Експо Център 2018Днес, 29 септември, в 14 часа се открива голямото изложение за храни с пет обособени теми: Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд&Дринк. Земеделският министър Христо Бозуков ще приветства участниците, които са над 260 фирми от България и други държави, сред които Италия, Румъния, САЩ, Гърция.

Изложението в Интер Експо Център – София, ще продължи до 2 октомври, включително.

В рамките на изложението утре ще се проведе семинар „“От фермата до трапезата“: Мисията възможна“. Форумът започва в 10 часа и в него ще бъдат споделени последни новини за прилагането на следващата ОСП. Желаещите да създадат малки преработвателни предприятия ще научат какви са условията и пътят за регистрацията им и какви са възможностите за публично-частни партньорства.

Изложителите обещават в дните на проявата четири пъти дневно шеф готвачи да представят рецепти с водещи продукти на изложителите.

Майсторски класове, състезания и браншови събития очакват присъстващите, сред които форумът „Хляб, вино и малко шоколад“ и златен медал за качествени и оригинални пазарни продукти.

Дигиталните разплащания, онлайн търговията и дизайнът са акценти на съпътстващата програма. Под мотото „Покупкология“ във форума ще се включат най-големите онлайн търговци и ще дискутират развитието на онлайн търговските практики.

Leave a Comment