Форум „Холандски технологии за плодове и зеленчуци“ ще се проведе в Пловдив

Бизнес делегация от компании от кралство Нидерландия, специализирани в производството и дистрибуцията на продукти, материали и услуги за професионалното производство на плодове и зеленчуци, ще посети Южна България и Северна Гърция в търсене на възможности за инвестиции и потенциални партньорства. Една от спирките на делегацията е в Пловдив, където на 18 септември (понеделник) ще се проведе бизнес форум „Холандски технологии за българските плодове и зеленчуци“. Началният час е 10.00 часа, а мястото – хотел Double Tree by Hilton (срещу църквата „Света Петка“).

Участието в събитието е безплатно, като е необходима единствено регистрация на следния линк: https://forms.gle/itLHP7cBdxQ8CGKs8 . На линка може да се запознаете и с програмата на събитието!

Гостуващите холандски компании са утвърдени в световен мащаб производители на модерни и висококачествени продукти и оборудване за селскостопанското производство: посадъчен материал и подложки за овошки, боровинки и други меки плодове; органични и органично-минерални торове; съоръжения за съхранение на вода; различни видове покрития (фолиа и мрежи) за градинарството; роботи, софтуерни и хардуерни решения, продукти за управление на реколтата, автоматизация на процесите и др.

Leave a Comment