Fruit Logisitca 2024: Syngenta с нови ключови решения за производителите и търговците на зеленчукови култури

Открийте как Syngenta подпомага цялата верига на доставките

• Syngenta помага на производителите да защитят добивите в култури, които в момента са силно застрашени от нови вирусни заболявания

• Постоянният добив и качество на реколтата означават повече надеждност и устойчивост за веригата на доставките

• Syngenta продължава своето наследство от иновации, като предоставя продукти, които не само помагат на производителите, но помагат на търговците да се отличат с нови предложения към потребителите

Добивът е от основно значение за производителите и търговците. Същият този добив определя тяхното предлагане и способност да продават надеждно на своите клиенти. Затова производителите се нуждаят от партньор, който може да осигури агрономическите предимства, за да защитят добива и доставките си, без да има компромис с вкуса и качеството, които търговците и потребителите изискват.

Syngenta е този надежден партньор.

Вирусите и болестите създават огромни предизвикателства за веригата за доставките. Агресивните вируси могат бързо да се разпространят, оказвайки отрицателно въздействие върху производството и доставките до търговците. Syngenta предоставя пълен пакет от устойчивости за защита на зеленчуковите култури. Същевременно поддържа висок потенциал за добив, като осигурява постоянно високо качество и страхотен вкус на продукцията, които търговците очакват.

Вземете например новият вирус ToLCNDV (Tomato Leaf Curl New Delhi Virus). Той причинява до 90% загуба на добив при тиквови култури, което означава, че производителите се нуждаят от устойчиви сортове, за да намалят разпространението. Syngenta представи краставица Siriana, както и тиквичките Delfos и Alpha, с устойчивост на ToLCNDV.

Доматите също са под обсада. Производителите по целия свят се борят с опустошителните въздействия от вируса на кафявото набраздяване по плодовете на доматите (ToBRFV). Отново Syngenta подкрепя производителите, като лансира домати с устойчивост на ToBRFV, налични за всеки сегмент, включително четири нови сорта baby-plum: Adorelle, Emyelle, Sycibelle и Crystelle.

Три поредни години Syngenta имаше честта да присъства на подиума с награда за иновации от Fruit Logistica:

• 2020 г. Златен медал за красивия лилав домат, Yoom®

• 2022 г. Бронз за карфиола iStem™

• 2023 г. Сребро за IDEALMelons™, пъпешът, който гарантира на производителите, търговците на дребно и потребителите да получат плодовете с отлична свежест.

Разгледайте www.syngentavegetables.com или следвайте Syngenta Vegetable Seeds в YouTube и LinkedIn.

Leave a Comment