Форум „Дигитализация и предприемачество в земеделието“ ще се проведе в Пловдив

На 25 април 2024 г. (четвъртък) от 09:30 ч. Центърът за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ) към Министерството на земеделието в партньорство с Аграрен университет-Пловдив, Цифров иновационен хъб „Тракия“ и АгроХъб, организират форум „Дигитализация и предприемачество в земеделието“.

Той ще се проведе в Аграрен университет – Пловдив, Демонстрационна зона на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа и ще продължи от 9:30 до 12:30 часа. Работният език ще е български.

По време на форума ще бъдат представени акселераторска програма за стартъпи в земеделието; възможности за участие в Академия по предприемачество в земеделието с награден фонд, която ще се проведе на територията на няколко български града през 2024 г.; теми, свързани с ИКТ и дълбоките технологии в земеделието.

Форумът изисква предварителна регистрация до 23 април: https://respondto.forms.app/apaccceec/digitalization-in-agriculture.

Leave a Comment