Двама зам.-министри информират днес фермери за директните плащания, Георги Тахов ще разгледа машините на БАТА АГРО

Двама заместник-министри ще пътуват днес, 13 май, на север и на юг, за да информират земеделците за особеностите в кампанията за директни плащания тази година.

Иван Капитанов ще е в зала „Пловдив“ на Конгресния център на международния панаир в Пловдив в 10 часа, когато започва срещата.

По-късно Капитанов ще се отправи към конферентната зала на Гранд хотел Хебър в Пазарджик, където за 15:30 часа е предвидено провеждането на подобен форум с местните фермери.

Заместник-министърът на земеделието и храните Таня Георгиева ще открие информационната кампания по директни плащания в Плевен. Срещата ще се проведе от 10 часа в зала „Плевен“ в сградата на Областната администрация.

В 15.30 часа в зала 109 в дом „Преслав“ в Ловеч Георгиева ще се срещне със земеделски производители от областта в рамките на информационната кампания 2024.

Информационната кампания ще продължи до 22 май и ще се проведе в общо 17 областни центрове в страната. (Къде и кога – виж ТУК)

Отново днес министърът на земеделието Георги Тахов ще открие на летището край Стара Загора 16-то издание на изложението за земеделска техника БАТА АГРО. В 11 часа той ще даде старт на панаира, който ще продължи до 17 май, включително. Земеделският министър ще бъде придружен от заместника си Деян Стратев.

Leave a Comment