Бойко Борисов внася сигнал до главния прокурор, че го подслушват

Каква е Кристина Патрашкова, че да разполага със записи, пита лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов напусна Народното събрание като обясни пред медиите, че отива да внесе сигнал до главния прокурор, защото е подслушван, предаде БГНЕС. „Ще внеса сигнал за това, което се говори за записите от дома ми“, добави Борисов.

В сигнала си Борисов се оплаква от изказванията на главния редактор на вестник „Галерия“ Кристина Бойко БорисовПатрашкова.

„Патрашкова на няколко пъти каза, че има флашки записи, срещи… каква е Патрашкова и от къде ще знае за нещата, които говори“, пита Борисов.

Патрашкова съобщи вчера, че разполага със запис от среща между Георги Първанов и Бойко Борисов, от който се разбирало, че лидерът на ГЕРБ обещава подкрепа на бившия президент за евроизборите. Това бе отхвърлено още вчера от набедените. Първанов дори се закани да даде Патрашкова на съд. На свой ред тя отговори, че разполага с доказателства за написаното.

„Чакам отговор от прокуратурата кой от кръга и обръча от фирми си позволява да сложи подслушвател или проследяваща апаратура на един опозиционен лидер, а той си каза кой е, един човек е занесъл записа, този човек трябва да се държи арестуван, докато каже кой му е дал записа“, заяви Борисов. Според него става дума за манипулиран запис.

В сигнала си до главния прокурор Борисов разказва, че е виждал автомобил „Паджеро“ с две врати пред дома си. 

„Навремето аз съм ги купувал тези коли за МВР. Със снимачките ги слагат на улицата над нас, все едно са без шофьор, но камерите им работят, за да засекат кой влиза в дома ми, и се правят, че не подслушват и не проследяват. Написал съм му го. Двувратото „Паджеро“ ние го оборудвахме навремето, просто са забравили“, каза Борисов.

 

Leave a Comment