Премиерът Орешарски гостувал днес на Цветан Василев, пишело във Фейсбук

Бойко Борисов разказа най-новия виц, който е чул за себе си

Бойко БорисовФейсбук е най-достоверната медия и е единствената, която не се цензурира“, каза днес по Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той информира, че прочел в социалната мрежа, че премиерът Пламен Орешарски е посетил днес в 10.30 часа банкера Цветан Василев. Борисов призова институциите да разпитват не само него, но и да зададат въпроси на премиера дали наистина е бил в дома на Василев. Ако посещението е приятелско, нека да се знае, че министър-председателят и банкерът са приятели. Ако е държавническо, да се пита какво да обсъждали двамата.

Бойко Борисов съобщи още, че пак от Фейсбук е разбрал, че утре ще има нова публикация за записи, свързани с него.“Чакам да видя какъв гяволък ще направят, защото аз с Първанов не съм се виждал“, каза партийният лидер.

Той коментира и изявлението на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев, че подслушванията не се извършват от МВР. „Дали частна компания подслушва – това е твой проблем, Йовчев“, обърна се към МВР шефа Борисов. И допълни, че същата компания може да подслушва и министъра, и премиера, и работа на МВР е да открие кой стои зад тези незаконни операции.

Според Бойко Борисов било планирано нагласените записи да излязат в медиите през април, но размразяването на АБВ стресирало стратезите и те ги пуснали сега.

Лидерът на ГЕРБ разказа и нов виц, който чул тези дни. „Цветанов дошъл при мен с 800 тест-записа. Аз съм ги прислушал и съм му казал: Много са скучни! Дай нещо за мен…“

Leave a Comment