„Лице в лице“ по Би Ти Ви се свива до 30 минути, Цонев се отказва да води

Би Ти Ви разтуря успешното предаване "Лице в лице"

Би Ти Ви разтуря успешното предаване „Лице в лице“

Публицистичното предаване „Лице в лице“ по Би Ти Ви ще бъде съкратено от 1:30 ч на 30 минути от следващата седмица, съобщи Offnews. Водещият Димитър Цонев се отказва да участва в предаването.

„Днес имам среща с ръководството на телевизията. Променена е програмната схема и според нея от понеделник предаването става 30 минути. Това променя моите договорни отношения с телевизията и не виждам каква роля мога да имам в новия формат“, коментира журналистът, който е и външен продуцент на „Лице в лице“.

Новината първо се разпространи във Фейсбук. Дъщеря на Димитър Цонев написа на стената в социалната мрежа: „Гледайте утре последният брой на „Лице е лице“ с баща ми. Мъчно ми е да го кажа, но в България всичко качествено бива съсипано. И няма нищо случайно… Българският зрител бива лишен от правото си на информираност по конкретни теми, засягащи един кръг от престъпни политици, заради които единствената адекватна публицистика бива пожертвана… Преди избори …. Нямам думи”.

Според текст, който съпругата на Цонев – Мариана е цитирала в профила си, предаването ще бъде съкратено до 30 минути, а водещ остава само Цветанка Ризова.

Засега от телевизията не са анонсирали официално промяната.

 

Leave a Comment