Мощен консултант партньор на фермери откри офис в Пловдив

Офисът е в близост до Университета за хранителни технологии

Офисът е в близост до Университета за хранителни технологии

Една от най-солидните консултантски компании у нас – „Новек“, откри офис в Пловдив. Той е пети в страната след офисите в София, Сливен, Варна и Шумен

Експертите в дружеството трупат полезен опит в работата с европейските фондове още от годините на предприсъединителния фонд „Сапард“. „Разработили сме стотици проекти по предишната и новата Програма за развитие на селските райони, и нямаме неодобрен, освен в случаите, когато финансирането е било силно ограничено“, обясниха от офиса.

В „Новек“ работят само икономисти, а за разработката на проекти компанията ползва екипи от архитекти, геолози, агрономи, с които е в постоянен контакт. „Няма мярка по ПРСР, по която да не можем да разработим проект. Няма и оперативна програма, която да не следим. Можем да помогнем за финансирането и на аграрния, и на останалите бизнеси“, посочиха консултантите.

Дружеството се ангажира не само с консултации и разработка на проекти, но и с управлението на проектите. Експертите следят разходите и изпълнението на заложения план, при нужда внасят анекси към договора, дори се явяват и в съда по спорни въпроси. По време на 3-годишния мониторингов период след изпълнение на проектите, ангажиментът на „Енпром“ към бенефициентите се запазва. Експертите се чувстват отговорни да пазят интересите на клиентите си.

Офисът на консултантската фирма в Пловдив е на ул. „Янко Сакъзов“ №37, офис 1, етаж 1. Телефони: 032/311 394, 087 6 377 833 

 

 

Leave a Comment