Татяна Лолова: Боледуваниците ми минаха

Бях в Лондон, Рим и Париж, навсякъде говорех на френски, който не владея

Татяна ЛоловаЗа Татяна Лолова 2015-а година е била на болестите – нейни и на мъжа ѝ. Това сподели весело и малко уморено пред Нова телевизия любимата актриса, която след около два месеца ще стане на 82 години. С добро чувство за хумор тя разказа, че когато водела болния си от камъни в бъбреците съпруг на лекар, в болницата настояли да прегледат и нея. Тя не давала, чувствала се здрава, но въпреки това медиците надделели и … открили, че има два сантиметра камък. Започнало лечение, а когато то успешно приключило, Лолова оскърбено се обърнала към лекаря: „Да си тръгвам? И край на нашата връзка?“ Пет часа след като се прибрала, се обадили други болести и така … девет месеца. Но „боледуваниците ми минаха“, обяви красивата дама. Скоро двама от лекарите, които за последно я лекували, дошли на нейно представление. А след него ѝ казали: „Тук сме, за да ви уверим, че сте абсолютно здрава и много ви молим да започнете да играете“.

А за това, че е красива, Лолова получава ежедневни потвърждения. Днес например двама мургави мъже я загледали и единият удивено казал: „А, бе, ти си доста хубава!“ А момченце на около 10-12 години възкликнало „Ах!“, когато майка му му обяснила, че пред него стои мама Еми от сериала „Домашен арест“.

Тази година Татяна Лолова доста пътувала – била в Рим, Лондон и Париж. „И навсякъде говорех на френски, въпреки че не владея този език“, разказа тя.

На настоятелните въпроси какво мисли „за сланината, ракийката и погалването от папите“, с които водещите я водеха за ръка право към Бойко Борисов, великолепната Лолова артистично се измъкна от политически коментари и завладяващо разказа как преди години премиерът я целунал. Тогава бил главен секретар на МВР и тя, като го гледала по телевизията, все се притеснявала за него: „Ох, Боже, той много говори! Ще го гръмнат хубавия човек!“ Но един ден го мярнала сред публиката в сатирата. Когато видял Лолова, се запътил към нея и я целунал по бузата. Той по едната, а Цветелина Бориславова по другата. По повод целувката, актрисата вметна, че много се ядосва, когато види майка да целува детето си в уста. „Как може“, възмути се тя. „Възрастният човек има толкова микроби в устата си!“

Темата отключи и констатацията, че за голям късмет на съпруга на Лолова, тя почти не е имала роли, в които да се целува. Въпреки, че според нея, без да се говори явно, тя е била секс символ.

Накрая актрисата се обърна трогателно към зрителите и помоли от сърце всеки, който има възможност, да дари левче за „Българската Коледа“. „Много моля всички да участват, за да върнат живота на хора, които заслужават да живеят“, каза тя.

Прочети още: Ах, Татяна Лолова!

Leave a Comment