3-ма от БСП вече се подредиха начело на митницата

Емил Димитров-Ревизоро

Емил Димитров-Ревизоро направи няколко генерални оценки за нула време

БСП си мислят че вече печелят изборите и започнаха да си създават витруални екипи за митниците. Подредили са се кой къде ще стане началник. Това са трима души и си правят плановете зад гърба на Станишев, разказа бившият шеф на Агенция „Митници“ от управлението на Сакскобургготски Емил Димитров-Ревизоро.

Според него през границите минават много пари, но на предела с Гърция например няма нито един митничар, там стои МВР.

За подновения стар скандал между агенцията и „Лукойл“, Ревизоро смята, че голяма вина носят митническите власти. Това, че „Лукойл“ не е монтирала измервателните уреди си е неин пропуск, но къде бяха митничарите през това време, попита той.

Според Димитров, когато Ваньо Танов има проблем с „Лукойл“, той всъщност има проблем с Бойко Борисов. Публична тайна е, че Бойко играе карти със Златев, а Танов го няма в това каре. Когато шефът на митниците казва, че „Лукойл“ краде от държавата, все едно че казва, че Бойко краде, направи на бърза ръка връзката Ревизоро.

Той посочи още, че в последните години в митниците са постигнали кариерно израстване митничарите, които били отговорни за наркотрафика. Те все по-малко работа вършат и все повече се издигат, каза Емил Димитров.

Leave a Comment