Само Камено, Долна Митрополия и Исперих са с отхвърлени проекти по „Енергийна ефективност“

саниране на сградаПриключи оценката на административно съответствие и допустимост на 47 броя проектни предложения, подадени чрез ИСУН по процедура чрез подбор № BG06RDNP001-7.008 – Енергийна ефективност „Реконструкция, ремонт, оборудване и/или обзавеждане на общински сгради, в които се предоставят обществени услуги, с цел подобряване на тяхната енергийна ефективност“. На интернет страницата на ДФ „Земеделие“ е публикуван списък с проектите, които не преминават на последващ етап – техническа и финансова оценка – № BG06RDNP001-7.008.

Това са общините Долна Митрополия, Камено и Исперих, които ще бъдат уведомени подробно чрез ИСУН за несъответствията в проектите, заради които са получили откази. Те могат да възразят в едноседмичен срок пред директора на ДФ „Земеделие“. 

За проектните предложения по цитираните процедури предстои техническа и финансова оценка и издаване на оценителен доклад. Допустимите кандидати ще бъдат поканени за подписване на административни договори. Това ще стане след приключване на процедурата по обжалване.

Leave a Comment