Бойко Борисов не изключи варианта да напусне парламента

Някой на високо ниво хвърли Сидеров на кучетата, „Атака“ ще бъде заменена с друг проект, прогнозира лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов заяви, че не е изключено да се оттегли от парламента, като това зависело от Бойко Борисовздравословното му състояние.

Той каза това след заседание на парламентарната група на партията, което бе насрочено за 14 часа. Целта на събирането бе оповестена тази сутрин от Борисов в студиото на Нова телевизия – тези, които имат някакви критики към поведението на партията и „ги мъчи нещо“, заради което искат да напуснат ГЕРБ, да го обявят. След заседанието стана ясно, че нито един депутат от ГЕРБ не е заявил готовност да напусне парламентарната група на партията.“

Борисов съобщи още, че Цецка Цачева е избрана за зам.-председател на групата, за да ръководи нещата, докато него го няма.

Борисов взе отношение и за процесите в страната на партийно равнище. „Моят прочит на това, което се случва, е, че в момента, в който излязоха тези двама наши депутати от ГЕРБ масирано започнаха през една агенция да излизат снимки на Сидеров от различни курорти, видно нелицеприятни. Понеже аз на Моника Станишева съм й сърбал попарата – вие видяхте опорните точки, които е правила тя години наред, включително два милиона българи в София умишлено са били подложени на криза с боклука. Прекрасно знаете, че 6 години след това депото в Суходол работи, т.е. имало е и тогава капацитет, но ни бяха спретнати тези кризи точно преди изборите“, допълни Борисов.

„С тези двама депутати и масираната атака по Волен Сидеров считам, че някой на високо ниво – най-вероятно в ДПС, го е хвърлил на кучетата и „Атака“ ще бъде заменена от друг проект“, каза още лидерът на ГЕРБ.

 

Leave a Comment